У Києві затримали чоловіка, який ледь не зарізав власного сина

10:59  |  20.09.2023
На столичном Печерске владелец Lexus ножом ударил водителя эвакуатора

Перебуваючи напідпитку, зловмисник наніс ножове поранення родичу в груди. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Червоної Калини 38-річний чоловік отримав ножове поранення у груди.

На місце події негайно прибули лікарі швидкої допомоги, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального управління поліції для документування злочину.

У ході першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що у квартирі потерпілий проживав разом з батьком та між ними були сварки.

Під час чергового конфлікту чоловік, 1954 року народження, в стані алкогольного сп’яніння взяв ніж та вдарив сина у груди. Лікарі госпіталізували киянина з проникаючим пораненням до медичного закладу.

Поліцейські затримали правопорушника на місці події та вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – ніж.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Під процесуальним керівництвом Деснянської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру. Судом вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років тюремного ув’язнення.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: