У Києві затримали чоловіка, який через зауваження вбив начальника (відео)

16:11  |  09.04.2024
У Києві затримали чоловіка, який через зауваження вбив начальника (відео)

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник, вживав алкогольні напої, перед тим як заступити на зміну. Його керівник зробив йому зауваження. У відповідь на критику чоловік вхопив ножа та наніс своєму начальнику смертельне поранення. Фігуранта затримано, йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Джерело: Поліція Києва

Повідомлення про те, що на Броварському проспекті виявлено чоловіка з ножовим пораненням надійшло до Деснянського управління поліції.

На місце події правоохоронці виявили тіло 36-річного чоловіка, який помер від ножового пораненнями грудної клітини. Медики намагалися врятувати потерпілого, але отримані травми виявились несумісними з життям.

Як з’ясували правоохоронці потерпілий працював начальником зміни з охорони місцевого об’єкта. Того дня він зайшов до гуртожитку та зробив зауваження підлеглому, який вживав спиртні напої. У відповідь на зауваження чоловік взяв зі столу ніж та вдарив ним потерпілого у груди.

Зловмисником виявився уродженець Сумської області, 1971 року народження, якого поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції, за погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва, фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Наразі слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: