У Києві затримали чоловіка, який через ревнощі ледве не зарізав товариша

13:16  |  25.07.2023
У Києві затримали чоловіка, який через ревнощі ледве не зарізав товариша

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Подружжя зі своїм знайомим розпивало у квартирі алкогольні напої. Згодом між двома чоловіками трапився конфлікт, у ході якого один із них завдав другому удар ножем. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів про те, що з квартири на вулиці Ігоря Турчина госпіталізовано чоловіка з проникаючим пораненням живота.

За вказаною адресою виїхав наряд патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група територіального підрозділу та дільничні офіцери поліції.

Слідчий Шевченківського управління поліції Анатолій Ільницький повідомив, що провівши першочергові слідчі дії правоохоронці встановили причетного до злочину та обставини події:

«Ми з’ясували, що подружжя перебувало у квартирі разом зі знайомим та вживали алкоголь. Згодом між господарем оселі та товаришем виникла сварка на ґрунті ревнощів до жінки, у результаті якої чоловік наніс гостю ножове поранення у живіт. Потерпілого негайно госпіталізували до медичного закладу. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень нападника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це — уродженець міста Горлівка, 1992 року народження».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження.

Слідчі за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва готують затриманому повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: