У Києві затримали чоловіка, який через помсту підпалив двері колишній

14:30  |  04.10.2023
У Києві затримали чоловіка, який через помсту підпалив двері колишній

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Чоловік обурився через те, що потерпіла розірвала із ним стосунки та почала зустрічатись з іншим чоловіком. Підозрюваний облив спиртом вхідні двері до квартири та підпалив їх. За скоєне йому загрожує від трьох до десяти років ув’язнення.

Джерело: Відділі комунікації поліції Києва

До поліції Києва надійшло повідомлення від співробітників ДСНС про те, що в будинку на проспекті Георгія Ґонгадзе сталось загоряння на 9 поверсі.

За викликом на місце події прибули співробітники кримінальної поліції, слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Правоохоронці задокументували пошкодження вхідних дверей до квартири та загального коридору, які були спричинені пожежею, а за фактом події відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне пошкодження майна.

На щастя, потерпілих внаслідок цієї події не було.

Власниця оселі розповіла поліцейським, що напередодні до неї приходив чоловік, з яким вона раніше зустрічалася, втім нещодавно розірвала стосунки. Дізнавшись про те, що жінка проживає з іншим, зловмисник пішов.

Проте, згодом прийняв рішення помститись, тож придбав у найближчому магазині спирт, частину якого випив, а рештою облив двері та підпалив їх.

За вчинення злочину поліцейські оперативно затримали 36-річного киянина. Слідчі повідомили фігуранту про підозру та наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Чоловіку загрожує від трьох до десяти років ув’язнення.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: