У Києві затримали 27-річного чоловіка за підпал автомобіля військовослужбовця у Печерському районі

17:10  |  26.08.2024
У Києві затримали 27-річного чоловіка за підпал автомобіля військовослужбовця у Печерському районі

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник погодився на співпрацю зі спецслужбами рф та за обіцяні 1000 доларів підпалив автомобіль, який належить військовому ЗСУ. Втім, фігурант обіцяних грошей так і не отримав, натомість на нього може чекати до восьми років ув’язнення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Як з’ясували правоохоронці, 27-річний уродженець Луганської області знайшов у телеграмі «підробіток», запропонований представниками ворожих спецслужб.

За 1000 доларів він погодився палити автомобілі, що належать військовим та іншим представникам Силам безпеки та оборони.

Так, порушник підшукав «потрібний» позашляховик й після погодження від куратора з рф підпалив його. Свої дії зловмисник фіксував на камеру, як доказ для замовника.

Поліцейські спільно з працівниками СБУ затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В його мобільному телефоні правоохоронці виявили листування з представником ворожих спецслужб.

За перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період (ч. 1 ст. 114-1 Кримінального кодексу України) поплічнику ворога повідомлено про підозру. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: