У Києві внаслідок зіткнення автівок постраждав чоловік

15:05  |  09.05.2024
У Києві внаслідок зіткнення автівок постраждав чоловік

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Автопригода сталася вранці 9 травня — на вулиці Остафія Дашкевича зіткнулися два легковики, внаслідок чого керманич одного з них в’їхав у електроопору та отримав тілесні ушкодження. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Близько 08:00 години до поліції Києва надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим на вулиці Остафія Дашкевича.

Попередньо встановлено, що водійка автомобіля «Форд» виїжджала з прибудинкової території та під час маневру повороту ліворуч в’їхала в автомобіль «Сеат», який рухався головною дорогою. Внаслідок зіткнення останній виїхав за межі проїзної частини дороги та в’їхав у електроопору.

32-річний керманич «Сеату» отримав тілесні ушкодження, для того, щоб визволити його з пошкодженого автомобіля було залучено працівників ДСНС. Правоохоронці також встановили, що обидва водії перебували за кермом у тверезому стані.

Слідчі внесли відомості щодо цієї події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Санкція цієї статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: