У Києві внаслідок зіткнення автівок постраждали три людини

13:48  |  08.02.2024
У Києві внаслідок зіткнення автівок постраждали три людини

Фото: kyiv.npu.gov.ua

На регульованому перехресті водій автомобіля «БМВ» здійснив зіткнення з автомобілем «Шкода». В результаті обоє водіїв та пасажир однієї з автівок отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані у лікарню.

Джерело: Поліція Києва

До поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, яка сталась на перехресті бульвару Тараса Шевченка. Внаслідок ДТП автомобіль «БМВ» загорівся.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група столичного главку поліції з розслідування ДТП, працівники ДСНС та лікарі.

Попередньо встановлено, що водій «БМВ», 1999 року народження, здійснюючи поворот ліворуч вчинив зіткнення з автомобілем «Шкода», під керуванням чоловіка, 1995 року народження.

В результаті автопригоди обоє керманичів та пасажир «БМВ» отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані у лікарню.

За даним фактом слідчим управлінням столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: