У Києві внаслідок ДТП загинув чоловік

13:15  |  07.04.2023
У Києві внаслідок ДТП загинув чоловік

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Водій легковика вʼїхав у позашляховик, який саме перевіряли на блокпосту. Внаслідок зіткнення керманич «ВАЗ» загинув на місці, а пасажира госпіталізували до медичного закладу.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Під час служби на блокпосту поліцейські зупинили для перевірки автомобіль «БМВ». В цей час на великій швидкості у нього вʼїхав легковик «ВАЗ», який рухався у попутному напрямку.

На місце події негайно викликали швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу столичного главку з розслідування ДТП. Від отриманих травм водій легковика, 1967 року народження, помер до приїзду медиків.

Пасажира, 1991 року народження, госпіталізували у лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

Попередньо правоохоронці встановили, що наряд поліції охорони на вулиці Дегтярівській подав водію автомобіля «ВАЗ» світлозвуковий сигнал про зупинку, адже той рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Проте керманич продовжив рух, при цьому здійснюючи небезпечні маневри та створюючи аварійні ситуації, що надалі призвело до смертельної автопригоди.

Слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють всі обставини та причини цієї події.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: