У Києві викрили місцевого мешканця у розбещенні малолітньої дівчинки та зберіганні дитячого порно

14:48  |  07.03.2024
У Києві викрили місцевого мешканця у розбещенні малолітньої дівчинки та зберіганні дитячого порно

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник, працюючи спеціалістом по догляду за акваріумом, тривалий час навідувався до сімʼї малолітньої, останні три з яких вчиняв відносно 13-річної дівчинки розпусні дії. Фігуранту оголошено про підозру, слідчі клопочуть перед судом про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Джерело: Поліція Києва

Правоохоронці викрили 40-річного киянина у вчиненні статевих злочинів відносно малолітньої мешканки столиці.

За інформацією слідчої Тамари Давлятової, чоловік був знайомий із сімʼєю дівчинки упродовж останніх десяти років, оскільки періодично навідував їх за місцем мешкання, де виконував роботи по догляду за акваріумом:

«Користуючись необізнаністю малолітньої, зловмисник, в ті моменти коли вони залишались наодинці, почав розбещувати дівчинку, якій на той час виповнилось десять років. Чоловік вів з нею розмови на відверті теми, демонстрував відео сексуального насильства над дітьми та вчиняв інші розпусні дії. Так тривало близько трьох років, доки остання не наважилась розповісти про все близьким».

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта, слідчі вилучили у якості речових доказів мобільний телефон, комп’ютерну техніку та флеш-носії зі сценами дитячої порнографії.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України – розбещення, та ч. 1 ст. 301-1 Кримінального кодексу України – зберігання дитячої порнографії.

«Наразі ми підготували клопотання до суду щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. В рамках досудового розслідування ми перевіряємо чоловіка на причетність до вчинення аналогічних злочинів відносно інших дітей» — додала правоохоронець.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: