У Києві терміново евакуюють пацієнтів двох лікарень, одна з яких – дитяча, у зв’язку із загрозою удару ворога по цих медичних закладах

16:43  |  26.04.2024
У Києві терміново евакуюють пацієнтів двох лікарень, одна з яких – дитяча, у зв'язку із загрозою удару ворога по цих медичних закладах

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких — дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Це пов’язано з відео, яке масово поширюється в інтернет-медіа, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. І що, нібито, в цих лікарнях перебувають військові.

Джерело: КМДА

«Це абсолютна брехня і провокація ворога, яку він намагається використати для удару по соціальній інфраструктурі столиці. Щоб убезпечити хворих дітей, їхніх батьків і медичний персонал, влада столиці зараз робить все можливе, аби перевезти пацієнтів та медиків у інші медзаклади столиці.
Місто звернулося до СБУ, Міністерства охорони здоров’я за допомогою та поінформувало про заходи, які вживає для збереження життя й здоров’я пацієнтів і персоналу лікарень», — повідомили в КМДА.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: