У Києві судитимуть чотирьох молодиків, які до смерті побили чоловіка

16:08  |  27.06.2023
У Києві судитимуть чотирьох молодиків, які до смерті побили чоловіка

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Без батька залишилась 3-річна дитина. За скоєне фігурантам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

В серпні минулого року до поліції надійшла інформація про бійку на Поштовій площі. З місця події лікарі госпіталізували 34-річного місцевого мешканця у вкрай важкому стані.

Правоохоронці встановили, що між потерпілим та компанією 18-річних юнаків відбувся раптовий конфлікт, під час якого останні гуртом накинулись на чоловіка та побили його до втрати свідомості.

Після скоєного порушники вдались до втечі, однак поліцейські оперативно затримали двох з них в метрополітені, ще двох — за їх місцем мешкання в Деснянському районі столиці.

За життя киянина лікарі боролись декілька днів, проте на жаль отримані травми виявились несумісні з життям. Чоловік помер від важкої черепно-мозкової травми з забоєм головного мозку важкого ступеня.

У ході досудового розслідування слідчі повідомили порушникам про підозру, зібрали усю доказову базу та наразі скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто за спричинення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками, фігурантам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: