У Києві розшукали чоловіка, який обікрав ювелірну крамницю

17:28  |  12.02.2024
У Києві розшукали чоловіка, який обікрав ювелірну крамницю

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Видаючи себе за покупця правопорушник викрав з вітрини золотий ланцюжок, вартістю 178 тисяч гривень. За вчинене йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва надійшло повідомлення від директорки ювелірного магазину у Печерському районі про крадіжку золотого ланцюжка.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу главку поліції Києва Віталій Отрудько, поліцейські встановили прикмети зловмисника та за допомоги аналітиків управління кримінального аналізу з’ясували його місцеперебування:

«Зловмисник переховувався у в Солом’янському районі столиці у квартирі знайомої. Ним виявився киянин, 1981 року народження, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та шахрайства. Ми встановили, що він збув викрадену прикрасу до одного з ломбардів. Прикрасу вже вилучили та незабаром її буде повернуто».

Слідчі Печерського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили фігурантові про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: