У Києві проведуть навчання з мінної безпеки: адреси та графік

09:50  |  23.07.2022
міни

У Києві протягом тижня будуть проходити навчання з мінної безпеки для дітей та дорослих. Як зазначила депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова, цикл навчань з мінної безпеки розробили волонтери спільно з Київською міською військовою адміністрацією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та кінологами Національної поліції України.

Джерело: Київська міська рада

«У цей складний воєнний час необхідно володіти базовими навичками мінної безпеки задля збереження життя та здоров’я кожного українця. Спільно з БФ «Солом’янські котики» продовжуємо організовувати навчання з мінної безпеки для мешканців міста.

Протягом тижня всі охочі будуть вчитись як діяти, коли помітили небезпечні предмети, і найголовніше, – фахівці розкажуть, що в жодному разі робити не можна в таких випадках. Крім цього учасники під час уроку зможуть взяти участь у пошуку предметів міношукачем, а також приміряти захисний костюм сапера, бронежилети та каску», – розповіла Ксенія Семенова.

Депутатка додала, що на кожній локації буде два окремих намети: перший – для наймолодших дітей, де вони в ігровій формі будуть дізнавались про вибухонебезпечні предмети та проходити командні ігри на логіку, а другий – для старших дітей та їх батьків, де безпосередньо буде проведено інструктаж особистої безпеки, показано муляжі мін та пояснено, як діяти в випадку їх виявлення.

Графік тренінгів:
📌Оболонський район – 25 липня (початок о 16:00) у парку «Наталка»;
📌Дніпровський район – 26 липня (початок о 16:00) у парку «Перемога»;
📌Святошинський район – 27 липня (початок о 16:00) у парку «Совки»;
📌Голосіївський район – 28 липня (початок о 16:00) у Голосіївському парку;
📌Дарницький район – 29 липня (початок о 16:00) у парку Партизанської Слави.

Раніше ми писали, що у столиці змінять маршрути автобусів №№ 2, 61, 98 і тролейбуса № 34

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: