У Києві пропонують прибрати погруддя Пушкіна на Костянтинівській, 16

15:00  |  09.09.2022
пушкін

На сайті Київської міської ради з’явилися петиція з вимогою прибрати погруддя пушкіна з фасаду будинку на Костянтинівській, 16.

Джерело: Електронні петиції

«В час оборони України від збройної агресії, окупації частини території з агресивним насаджуванням російської ідеології (знесення українських пам’ятників, перейменування вулиць на російську манеру, заборона української мови), в реаліях фактичного геноциду українців та прагнення знищення їх ідентичності, на другому місці після збройного супротиву є супротив культурний.

Ми зобов’язані всіма доступними законними методами чинити опір поширенню російської культури, як такої, що виховує нацистів, гвалтівників, мародерів і убивць. Будь-які пам’ятки, присвячені росії, її культурним та державним діячам, мають бути знищені. Адже такі пам’ятки є одним із тих методів «тихої окупації», коли громадянам держав, що в той чи інший період своєї історії перебували під російською окупацією, нав’язували і продовжують нав’язувати лояльність до російського» — пише автор петиції Вадим Косенко.

Раніше ми писали, що містяни вимагають відновити будівництво метро на Виноградар

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: