У Києві презентували план заходів до Дня гідності та свободи

18:09  |  14.11.2022
У Києві презентували план заходів до Дня гідності та свободи

Фото: t.me/UkraineMediaCenterKyiv

Програма заходів до Дня гідності та свободи включатиме публічні дискусії, форуми та виставки.

Джерело: Media Center Ukraine — Ukrinform

«Ми пропонуємо гасло соціальної кампанії: «Вистояли на Майдані — переможемо у війні!» Її промоційний ролик можна буде побачити на телеканалах 21 листопада. І традиційно наш музей заохочує українців долучатися до флешмобу «Бути гідним», аби підтримати традицію, започатковану в перші роки відзначення цього свята, й поділитися власними враженнями й спогадами про цю подію», — заявив генеральний директор Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні – Музею Революції гідності Ігор Пошивайло.

Тематичні заходи розпочнуться 15 листопада. Відкриє їх публічна дискусія «Майдан, війна, свобода: еволюція соціального спротиву». У ній візьмуть участь учасники Майдану, історики й громадські діячі.

17 листопада запланований форум «Революція гідності: на шляху до історії» за участю іноземних спікерів. Буде дискусія на тему «Перспективи розслідування справ Майдану в умовах повномасштабної війни». Також відкриється виставка «Щоденники екстреміста» художника Олексія Белюсенка.

19 листопада пройде екскурсія «Місцями Революції гідності».

21 листопада заплановане покладання квітів та міжконфесійний молебень. У цей день буде презентована виставка «Війна за ідентичність. Сила опірності культури» у галереї мистецтв «Лавра».

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: