У Києві повідомили про підозру водію за вчинення ДТП, у якій постраждала дитина

16:45  |  03.04.2024
У Києві повідомили про підозру водію за вчинення ДТП, у якій постраждала дитина

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода за участі двох легковиків марки «Форд» сталася на столичній Оболоні. На місці події працювали слідчо-оперативна група столичного главку, патрульні та карета швидкої допомоги. Наразі потерпілі у стабільному стані, а порушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Джерело: Поліція Києва

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що водій автомобіля «Форд», рухаючись на заокругленій ділянці дороги, перетнув подвійну осьову та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з іншим легковиком.

Згідно з висновком судово-медичної токсикологічної експертизи, 40-річний водій-порушник перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок зіткнення винуватця автопригоди у тяжкому стані забрали до лікарні. Інші учасники ДТП, серед яких 7-річна дитина, отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до медичного закладу. Наразі їх стан стабільний.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Шевченківський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: