У Києві повідомили про підозру молодику, який розповсюджував психотропи по території України

12:07  |  17.01.2024
У Києві повідомили про підозру молодику, який розповсюджував психотропи по території України

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліцейські вилучили у наркодилера тисячу пігулок МДМА.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Днями працівники управління патрульної поліції на одній з вулиць Святошинського району зупинили молодика, у якого під час поверхневого огляду виявили пігулки, схожі на психотропну речовину МДМА.

Для встановлення обставин та документування факту злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці вилучили заборонені речовини та затримали правопорушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі встановили, що 20-річний житель Волинської області збував заборонені речовини протягом трьох місяців, розсилаючи замовлення «клієнтам» поштою по території всієї країни.

Проведена Київським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України експертиза підтвердила, що вилучені пігулки містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину МДМА.

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Крім того, правоохоронці встановлюють злочинні зв’язки підозрюваного та інші можливі канали придбання та розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: