У Києві поліцейські знайшли в парку п’яну матір з малюком

10:55  |  12.08.2022
Національна поліція

До поліції надійшло повідомлення про те, що у Маріїнському парку на вулиці Грушевського лежить п’яна жінка, яка прийшла туди з малолітньою дитиною. За вказаною адресою прибули наряд правоохоронців, а також ювенальні поліцейські Печерського управління поліції.

Джерело: поліція Києва

Начальник сектору ювенальної поліції Печерського управління поліції Володимир Дем’яненко розповів, що по прибуттю на місце події правоохоронці побачили жінку, яка перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння та нічого не змогла пояснити.

«Очевидці події повідомили, що жінка прийшла до парку не сама, а з дитиною. Ми знайшли 5-річного сина жінки, який грався без нагляду неподалік. Саме він і розповів нам, що проживає разом із мамою у Печерському районі столиці на вулиці Кловський узвіз. Оскільки у дитини, як з’ясувалось, немає близьких родичів крім матері, поліцейські разом із працівниками соціальної служби у справах дітей прийняли рішення передати хлопчика до медичного закладу. Далі буде прийнято рішення щодо подальшого перебування динити».

Стосовно 41-річної киянки поліцейські склали два адміністративні проколи.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: