У Києві оголосили про підозру водієві, який вчинив масштабну ДТП на Брест-Литовському шосе

12:29  |  15.04.2024
У Києві оголосили про підозру водієві, який вчинив масштабну ДТП на Брест-Литовському шосе

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Встановлено, що водій вантажного автомобіля «MAN» заснув за кермом та здійснив зіткнення із задньою частиною попутного мікроавтобуса, внаслідок чого, водій мікроавтобуса втратив керування та допустив зіткнення із ще чотирма іномарками. Всього у дорожній аварії травмувалися 8 людей. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

14 квітня на 17-му км Брест-Литовського шосе сталося зіткнення 6-ти автомобілів, внаслідок чого травмувались вісім людей.

Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що 53-річний керманич вантажівки «MAN» заснув за кермом та здійснив зіткнення із задньою частиною попутного мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер».

Водій останнього транспортного засобу, своєю чергою, втратив керування та допустив зіткнення із ще чотирма іномарками.

Внаслідок зіткнення, постраждали восьмеро пасажирів мікроавтобуса «Мерседес», віком від 26 до 83 років, медики їх госпіталізували до лікарні.

Поліцейські затримали водія вантажівки у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі, за процесуального керівництва прокуратури йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Слідчі також звернулись до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Водієві може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: