У Києві на Новий рік буде ялинка, жодних інших розваг не передбачено

13:06  |  27.11.2023
У Київській МДА озвучили графік "включення" новорічної ялинки

Фото: kyivcity.gov.ua

До нового 2024 року на Софійській площі у Києві встановлять новорічну ялинку, жодних ярмарків та заходів у столиці не передбачено. Ялинку встановлять та прикрасять коштом меценатів. 

Джерело: Мер Києва Віталій Кличко, КМВА

«Головну ялинку країни цього року, за традицією, встановимо на Софійській площі. Таке рішення ухвалила сьогодні Рада оборони столиці. Місто грошей не витрачатиме. Як і минулого року, ялинку встановлять та прикрасять за рахунок меценатів. Та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. Відповідальність за встановлення й обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане із цим, бере на себе ТОВ «ГЛОБАЛ-ДЕКОР», — повідомив мер столиці.

Кличко додав, що жодних масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі не передбачено.

За словами мера, якщо райдержадміністрації міста плануватимуть якісь святкові заходи в районах, то виключно з дотриманням правил безпеки, в місцях, де є укриття. І теж не коштом бюджету Києва.

У КМВА наголосили, що на Раді оборони Києва вирішили не проводити у столиці жодних заходів на Різдво та Новий Рік: «Ані ярмарок, ані святкувань».

Витрати бюджетних коштів Києва й електроенергії не передбачено.

Новорічну ялинку цьогоріч почнуть встановлювати на початку грудня. Відкриття заплановано 6 грудня. Приберуть ялинку до кінця січня 2024 року.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: