У Києві на блокпосту водій автівки збив військову

10:31  |  07.11.2023
У Києві на блокпосту водій автівки збив військову

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Водій автомобіля «Рено» скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по пішохідному переході. Жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізовано у лікарню. 

Джерело: Поліція Києва

Подія сталась вчора ввечері о 21:25 годині у Деснянському районі столиці. На місці працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод столичного главку.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, 66-річний чоловік, керуючи автомобілем «Рено», рухався по проспекту Броварському зі сторони міста Бровари у напрямку Києва.

При в’їзді до столиці водій скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, тож її госпіталізували у лікарню. Керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, який показав, що чоловік тверезий.

Вказану подію слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі деталі ДТП. Триває слідство.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: