У Києві допомогли знайти прихисток 82-річній переселенці, яка самотня залишилась на вулиці

14:57  |  07.12.2023
У Києві допомогли знайти прихисток 82-річній переселенці, яка самотня залишилась на вулиці

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці спільно із соціальними службами влаштували жінку до столичного пансіонату, де вона може проживати та отримувати всі необхідні послуги. Щодо обставин, за яких безвідповідальні громадяни покинули літню жінку, поліцейські проводять перевірку.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що на одній з вулиць вона виявила одиноку літню жінку з речами, яка потребує допомоги та прихистку.

Дільничні офіцери Подільського управління поліції та патрульні поліцейські під час відпрацювання виклику дізнались, що 82-річна пенсіонерка через війну була змушена покинути свою домівку на Донеччині та за запрошенням своїх знайомих наприкінці літа приїхала до столиці.

Проте, на днях, останні виїхали з орендованої квартири, а жінку з речами покинули на вулиці. Бабуся самотня, сім’ї або інших знайомих вона не має.

Правоохоронці залучили до співпраці соціальні служби та влаштували літню жінку до пансіонату, де вона зможе перебувати необмежену кількість часу й отримувати усі необхідні послуги. Щодо обставин, за яких людина опинилась на вулиці, проводиться перевірка.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням не полишати пенсіонерів сам на сам з їх проблемами та по можливості допомагати їм.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: