У Києві чоловік викрав гроші з лікарні, які зібрали дитині на операцію

12:26  |  08.03.2024
У Києві чоловік викрав гроші з лікарні, які зібрали дитині на операцію

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник проник до кабінету старшої медичної сестри та викрав її рюкзак з особистими речами та десятьма тисячами гривень, які призначались її дитині на операцію. Слідчі повідомили фігуранту про підозру, йому загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До чергової частини Шевченківського управління надійшло повідомлення від працівниці медичного закладу про те, що невідомий з її кабінету викрав рюкзак з грішми, а саме – десятьма тисячами гривень, які вона збирала своїй дитині на операцію.

Як розповів слідчий Шевченківського управління поліції Альберт Сардарян, зловмисник після скоєння кримінального правопорушення переховувався від правоохоронців декілька днів:

«Спільно з оперативними працівниками ми створили загальне орієнтування особи, яка вчинила кримінальне правопорушення та надали його працівникам поліції. Згодом ми затримали порушника у Солом’янському районі. Затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України – киянин 1982 року народження, раніше судимий за скоєння аналогічного злочину».

Слідчі Шевченківського управління поліції за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: