У Києві чоловік стріляв з вікна квартири, щоб похизуватися зброєю

11:08  |  30.01.2024
У Києві чоловік стріляв з вікна квартири, щоб похизуватися зброєю

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Перебуваючи напідпитку, зловмисник вистрілив з пістолета аби похизуватися перед друзями. На щастя, ніхто не постраждав. За скоєне порушнику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідомий чоловік стріляє з вікна квартири.

Як розповіла начальник сектору дізнання відділу поліції № 1 Дніпровського управління поліції Альона Голенко, внаслідок інциденту ніхто не постраждав, а правоохоронці швидко розшукали порушника:

«Ми з’ясували, що порушник, відпочиваючи у компанії друзів і перебуваючи напідпитку, вирішив похизуватися своєю травматичною зброєю. Він дістав пістолет і здійснив постріл з вікна квартири. Дільничні офіцери поліції Богдан Опанасенко та Дмитро Ніколайчук спільно з патрульними поліцейськими, які при були на місце події, виявили порушника неподалік будинку та затримали його в порядку статті 298–2 Кримінального процесуального кодексу України. У нього правоохоронці вилучили травматичний пістолет, набої до нього, а також стріляну гільзу».

Слідчі, за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до п’яти років обмеження волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: