У Києві чоловік побив жінку з дитиною та пошкодив авто

11:45  |  03.07.2023
У Києві чоловік побив жінку з дитиною та пошкодив авто

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, порушник завдав тілесних ушкоджень жінці, яка прямувала до укриття разом з дитиною. За хуліганські дії фігуранту загрожує обмеження волі до п’яти років.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Подія сталась у червні цього року. На спецлінію 102 надійшло повідомлення від жінки про те, що на вулиці Героїв Дніпра її побив невідомий. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

Потерпіла розповіла, що разом з малолітньою дитиною прямувала до укриття та зненацька невідомий вдарив її у потилицю. Коли жінка впала, то зловмисник завдав їй ще два удари в обличчя та втік у невідомому напрямку.

Оглянувши місце події, працівники поліції виявили також пошкоджений транспортний засіб одного з місцевих мешканців та поблизу затримали чоловіка у нетверезому стані, якого впізнала потерпіла та свідки події.

Правопорушника доставили до управління поліції та встановили, що ним виявився уродженець Сумської області, 2003 року народження. Своїми діями молодик завдав матеріальної шкоди на 8600 гривень та легкі тілесні ушкодження потерпілій.

За цим фактом відділ дізнання Оболонського управління поліції за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури міста Києва повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України — хуліганство.

Відтепер затриманому загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: