Цього тижня у столиці очікується перший сніг: техніка КК «Київавтодор» готова боротися з ожеледицею та прибирати наслідки опадів — КМДА

14:09  |  15.11.2022
Цього тижня у столиці очікується перший сніг: техніка КК «Київавтодор» готова боротися з ожеледицею та прибирати наслідки опадів

Фото: kyivcity.gov.ua

За прогнозом синоптиків, перший сніг у столиці випаде цього четверга. Як зазначили в Українському гідрометцентрі, у зв’язку із поширенням холодного повітря з півночі Європи протягом 17-18 листопада в Київській області пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг та сніг із тимчасовим утворенням снігового покриву висотою 3-8 см; місцями налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-18 м/с; на дорогах ожеледиця. Очікується поступове зниження температури до 2-7° морозу.

Джерело: КМДА

«Закликаємо водіїв змінити гуму на авто й бути обачними на дорогах, особливо в темний час доби. А пішоходів – носити світловідбивні елементи, аби бути помітними для водіїв», — йдеться в повідомленні КМДА.

Повідомляється, що цього сезону дороги, мости й тротуари оброблятимуть піщано-соляною сумішшю, рідкими хлоридами (соляний розчин), рідким природнім бішофітом.

Ще на початку листопада, дорожники КК «Київавтодор» розпочали цілодобове чергування на випадок снігопадів. Цього зимового сезону з ожеледицею боротимуться і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної й додаткової спецтехніки.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: