ТРЦ Ocean Plaza, який досі належить росіянам, планують відкрити

17:55  |  05.08.2022
ТРЦ

ТРЦ Ocean Plaza з 11 серпня планує поновити роботу – раніше він зачинився з огляду на загрозу націоналізації, заклад досі належить повʼязаній з російським олігархом Аркадієм Ротенбергом компанії.

Джерело: український Forbes

«Просимо здійснити підготовку приміщень до вищезазначеної дати», — йдеться у листі. Зазначається, що про порядок проведення робіт та ввезення чи вивезення товару орендарів повідомлять додатково.

Ocean Plaza не працює повноцінно з кінця лютого. Донедавна в ТРЦ працював лише нульовий поверх, де міститься гіпермаркет «Ашан», а також кілька магазинів. Згодом «Ашан» заявив, що закриває магазин в Ocean Plaza.

Російська «ТПС Недвижимость» купила Ocean Plaza в 2012 році в забудовника обʼєкта – компанії Василя Хмельницького та Андрія Іванова. Одна з власників російської компанії – Лілія Ротенберг, донька наближеного до володимира путіна російського олігарха Аркадія Ротенберга.

В Офісі президента ще в березні розглядали питання націоналізації Ocean Plaza, розповів Forbes на умовах анонімності юрист, який консультує ОП.

Топменеджер одного з магазинів, який працює в Ocean Plaza, на умовах анонімності розповідав Forbes, що керуючі обʼєктом пояснювали довгий простій високою вакантністю.

До війни ТРЦ був майже на 100% заповнений орендарями, зазначала директорка консалтингової компанії «Українська торгова гільдія» Євгенія Локтіонова. За словами колишнього директора столичного ТРЦ, 60% із них відмовилися працювати в компанії з російським корінням.

Раніше ми писали, що у столиці відновить роботу Маріупольський міський ліцей

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: