Суд Киева вернул проспектам Бандеры и Шухевича старые названия

08:31  |  26.06.2019
Суд Киева вернул проспектам Бандеры и Шухевича старые названия

Фото: из открытых источников.

Окружной административный суд Киева отменил решение о переименовании Московского проспекта на Степана Бандеры и проспекта генерала Ватутина на Шухевича. Об этом директор Института национальной памяти Владимир Вятрович написал на своей странице в Facebook.

«Ще одна спроба реваншу. Тепер у Києві. Суд частково задовольнив позовні вимоги, скасував рішення про перейменування просп Московського на Бандери і Ватутіна на Шухевича. Повний текст з мотивацією буде за 5 днів. Отримаємо повний текст, будемо подавати апеляцію. Боротьба триває!», — пишет Вятрович.

https://www.facebook.com/volodymyr.viatrovych/posts/10214533277265163

По словам директора Украинских студий стратегических исследований Юрия Сиротюка, решения КГГА о переименовании отменила судья Чудак Олеся Николаевна. Судья, которая преследовала майдановцев.

«У позивачів, російської агентури на чолі з гаспажой Бєрєжной була «нульова правова позиція», тому суддя до останнього затягувала винесення чергового ганебного рішення. Але як би не чудив Адмінсуд, проспектам Бандери і Шухевича у Києві бути! Попереду Апеляція, а якщо потрібно — і Верховний Суд. Ми не дамо нікому зневажати наших героїв!», — написал Сиротюк.

https://www.facebook.com/yuriy.syrotyuk/posts/2417863258250003

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: