Столица готовится к проведению Кубка мэра Киева — 2019

10:33  |  10.05.2019
Столица готовится к проведению Кубка мэра Киева - 2019

Фото: из открытых источников.

Столица готовится к проведению международного а по у «Кубок мэра Киева — 2019». Последние приготовления обсудили на совещании под председательством первого заместителя председателя Николая Поворозника.

«Міні-футбол, на мою думку, наразі один із наймасовіших видів спорту. Місто вже має досвід проведення масових заходів. Минулого року влітку ми приймали чемпіонат Європи з міні-футболу, у якому взяли участь 20 найкращих збірних Європи. Саме тоді і вболівальники, і учасники мали можливість оцінити якість проведення заходу», – отметил Николай Поворозник и напомнил, что по результатам турнира «Гидропарк-Арену» признали одним из лучших в Европе стационарных стадионов для массового мини-футбола.

По его словам, проведение Кубка мэра Киева — 2019 запланировано на .

«У турнірі візьмуть участь команди Англії, Швейцарії, Ірландії, Молдови, Румунії та України. Він може стати для нас усіх тренуванням перед проведенням Чемпіонату світу з міні-футболу серед чоловіків та жінок у Києві у 2021 році. Адже вже 30 червня виконавчий комітет WMF проведе фінальне голосування та оголосить місто-господар чемпіонату», — сказал Поворозник. Он отдельно отметил, что спортивные мероприятия, в первую очередь, это продвижение города.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: