Столичные школы и садики продолжают работать в штатном режиме

15:13  |  14.02.2022
Один из детсадов Киева теперь будет принимать детей от 1 года и детей с особыми образовательными потребностями

Фото иллюстративное.

Столичные школы и садики работают в штатном режиме, ситуация с заболеваемостью улучшается, по безопасности детей и учителей – все ответственные лица в учебных заведениях получили соответствующие инструкции. Об этом сообщил заместитель председателя КГГА Валентин Мондриевский.

«Зараз найактуальніше питання – безпека школярів. Уже три тижні персонал закладів освіти проходить інструктаж щодо дій у разі надзвичайних ситуацій, і можу запевнити всіх: наші освітяни готові чітко і виважено діяти в будь-якій ситуації. Працівники знають послідовність дій і як поводитись у позаштатних ситуаціях, де розташовані укриття і яким маршрутом до них рухатись. Найголовніше зараз – не панікувати, а нам з вами, батькам, пояснити своїм дітям необхідність уважно слухати викладачів та чітко виконувати їх інструкції. Тільки так ми збережемо життя наших дітей», — заявил Мондриевский.

Также он напомнил о правилах работы школ в условиях карантинных ограничений.

«Керівництво столиці прийняло правильне рішення щодо роботи закладів освіти, а саме: не вводити загальний локдаун. Директори шкіл приймають рішення про перехід на дистанційне навчання класу або школи, виходячи із показників свого підрозділу. Так у Києві абсолютна більшість шкіл продовжувала працювати, і захворюваність зараз вже пішла на спад. На сьогодні на повній дистанційці перебувають лише 19 із 425 столичних шкіл, і хворіє на COVID-19 трохи більше одного відсотка учнів», — подчеркнул Мондриевский.

Что касается садиков, то из 580 заведений дошкольного образования из-за COVID-19 закрыто всего 6.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: