Столичний Ocean Plaza переносить дату відкриття: що відомо?

13:00  |  11.08.2022
В Ocean Plaza неизвестный бросил дымовые шашки

Фото: today.ua

Раніше стало відомо, що ТРЦ Ocean Plaza з 11 серпня планує поновити роботу – ТРЦ був зачинений з огляду на загрозу націоналізації, заклад належав повʼязаній з російським олігархом Аркадієм Ротенбергом компанії.

Джерело: український Forbes, офіс Генпрокурора

Вчора, стало відомо, Офіс генпрокурора передав в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів арештовані корпоративні права одного з найбільших торгово-розважальних центрів в столиці. Серед його кінцевих бенефіціарних власників — громадяни росії з близького оточення путіна.

Пресслужба Офісу не публікує назву ТРЦ, однак джерело в правоохоронних органах повідомило Інтерфакс-Україна, що йдеться про Ocean Plaza.

Сьогодні, 11 серпня відділ українського видання Forbes повідомив, що ТРЦ прийняв рішення перенести відкриття на прохання ритейлерів.

«Рішення про перенесення дати відкриття ТРЦ адміністрація прийняла з огляду на численні звернення орендарів щодо затримки строків поставки товару та неможливості своєчасного відкриття певних магазинів, йдеться в листі. Про дату відкриття ТРЦ адміністрація Ocean Plaza обіцяє повідомити згодом», — йдетьсяв повідомленні.

Довідка: Ocean Plaza не працює повноцінно з кінця лютого. Донедавна в ТРЦ працював лише нульовий поверх, де міститься гіпермаркет «Ашан», а також кілька магазинів. Згодом «Ашан» заявив, що закриває магазин в Ocean Plaza.

Російська «ТПС Недвижимость» купила Ocean Plaza в 2012 році в забудовника обʼєкта – компанії Василя Хмельницького та Андрія Іванова. Одна з власників російської компанії – Лілія Ротенберг, донька наближеного до володимира путіна російського олігарха Аркадія Ротенберга.

Раніше ми писали, що в столиці будуть перевіряти дотримання заборони паління в ресторанах

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: