Столичні поліцейські затримали шахрая, який продавав неякісні бронежилети

16:30  |  25.06.2022
бронежилети

Під виглядом бронежилетів 5-го класу фігурант збував ті, що не відповідають стандартам заявленої якості та не гарантують безпеку при використанні. Правоохоронці вилучили амуніцію, а експертиза підтвердила їх невідповідність вимогам.

Джерело: поліція Києва

«У травні поточного року по допомогу до поліції звернулися волонтери із повідомленням про те, що у столиці налагодив торгівлю сумнівними бронежилетами невідомий чоловік. Ми негайно відреагували та відправили куплені волонтерами бронежилети на експертизу.

Результати свідчили про їхню невідповідність заявленим стандартам. Не всі вказані бронежилети витримували постріл кулі автоматичної зброї та фактично не відповідали зазначеним вимогам нормативів якості захисту», — розповів генерал поліції Іван Вигівський.

Злочинцем виявився 29-річний уродженець Донеччини, який під виглядом бронежилетів 5-го класу захисту продавав волонтерам та цивільним особам товар невідповідної якості.

Після зібраних необхідних доказів злочину, правоохоронці затримали фігуранта під час продажу військової амуніції. З місця події вилучено 10 бронежилетів, 100 000 гривень та мобільний термінал.

Раніше ми писали, що мер Берліна 30 хвилин спілкувалась з фальшивим Кличком

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: