Столичні поліцейські передали для ЗСУ позашляховик

12:00  |  05.11.2022
ЗСУ

Повнопривідний автомобіль з підвищеною прохідністю марки «Nissan» нині уже на передовій. Автівка слугує бійцям 112 бригади 11-го підрозділу ОБСП, які на цей час виконують завдання зі звільнення території України від російських загарбників.

Джерело: Поліція Києва

В перші дні повномасштабного вторгнення правоохоронці отримали від волонтерів автомобіль «Nissan», який слугував у роботі та допомозі громадянам. Повнопривідний автомобіль з підвищеною прохідністю, тому правоохоронці мали змогу безперешкодно пересуватися по бездоріжжю і полям, аби швидко доставити гуманітарну допомогу на деокуповані території Київщини. Зокрема поліцейські здійснювали виїзди у села Броварського району, які зазнали обстрілів, де документували воєнні злочини та допомагали місцевим мешканцям.

Після того, як Київську область звільнили від російських окупантів, начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва вирішив передати позашляховик для військових:

«Ми повністю зробили технічне обслуговування автомобіля, заправили повний бак пального і обладнали для встановлення кулемету, аби зі спокійною душею передати його в руки захисників. Такі машини дуже потрібні фронту, тому сподіваюся, що автівка слугуватиме довго, приноситиме користь і допомагатиме наближати Перемогу».

Позашляховик вже поїхав на передову у 11-й підрозділ ОБСП. Автівку отримали бійці 112 бригади, які на цей час виконують завдання зі звільнення території України від російських загарбників.

«Ті, хто наразі в тилу, повинні всіляко допомагати бійцям, котрі ризикуючи своїми життями на передовій, дають гідну відсіч російським окупантам, захищають територіальну цілісність нашої держави. Разом переможемо!», — додав Андрій Дуброва.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: