Столичне метро можуть облаштувати безкоштовними туалетами

17:00  |  25.10.2022
метро

Петиція №11137 з вимогою зробити на всіх станціях метро безкоштовний туалет набрала необхідні підписи. Тепер її доручили розглянути.

Джерело: Електронні петиції

Відповідно до пункта 5.3 «Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій» від 10.06.2021 Київський міський голова Віталій Кличко 12.09.2022 року доручив директору Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Кандибору Р.В., постійним комісіям Київської міської ради з питань транспорту, зв`язку та реклами і з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу розглянути петицію в установленому порядку (доручення №08/КО-1589), йдеться у відповіді громадськості.

Наразі не передбачено реконструкції наявних станцій метрополітену ні у 2022 році, ні у 2023 році, у т. ч. через відсутність об’єктивної потреби в цьому.

Водночас, враховуючи викладене, з метою підвищення комфорту перевезення пасажирів комунальним громадським транспортом питання, порушене в електронній петиції № 11137 «Зробити на всіх станціях метро безкоштовний туалет», реалізовуватиметься відповідно до розділу VI Положення під час нового будівництва та реконструкції споруд метрополітену відповідно до затвердженої проєктно-кошторисної документації та наявних на вказані цілі бюджетних призначень, кажуть у Київраді.

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: