Стало відомо, скільки киян воюють на фронті

17:30  |  25.08.2022
ЗСУ

До 24 лютого в Києві налічувалося більше 34 тисячі учасників АТО/ООС. Сьогодні ж на фронтах воюють близько 100 тисяч киян.

Джерело: Марина Хонда, заступник голови КМДА

«Сьогодні обговорили створення такої системи в Києві з головою Відділу міжнародного розвитку Embassy of Canada to Ukraine Ешлі Мулроні та аташе з питань оборони Канади Робом Фостером.
Основна мета цього проекту — реабілітація ветеранів з різними пораненнями через спорт, що включає в себе водні, команді та зимові види спорту. Це дає можливість охопити ще й психологічну та соціальну реабілітацію, сприяє швидшій адаптації до мирного життя», — повідомила заступниця голови КМДА.

Вона додала, що запустити цей проект планували у травні цього року, але війна поламала усі плани. Проте зараз він став ще актуальнішим і його потрібно втілити в життя.

До 24 лютого в Києві налічувалося більше 34 тисячі учасників АТО/ООС. Сьогодні, за нашими даними, на фронтах воюють близько 100 тисяч киян. Тому створення системи реабілітації потрібно починати якнайшвидше. Я дякую Посольству Канади за зацікавленість у цьому проекті та сподіваюся, що реалізувати його ми зможемо вже зовсім скоро, — розповіла Марина Хонда.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: