Стало відомо, коли відкриють рух на Подільському узвозі

14:05  |  04.10.2022
Поділ

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як відремонтували Подільський узвіз у столиці. Там завершують останні роботи. Поки узвозом дозволений рух тільки громадського транспорту в реверсному режимі.

Джерело: КМДА

З понеділка, 10 жовтня, автомобільний рух оновленою дорогою відкриють повністю. Уже практично завершили поточний ремонт покриття із бруківки та тротуарів на Подільському узвозі. Хоча планували зробити це до 20 жовтня.

Довжина Подільського узвозу – майже 1,2 км. Площа – близько 22 тис. кв. м. Об’єкт збудували 65 років тому і з того часу жодного разу не оновлювали.

Ремонтні роботи виконали окремими, найбільш пошкодженими, ділянками на всій довжині узвозу – від вулиці Кирилівської до вулиці Овруцької.

Також замінили 18 старих залізобетонних опор освітлення. Здійснили ремонт бортового каменю, завершують роботи з ремонту зливоприймачів та оглядових колодязів.

«Наразі основні роботи на проїжджій частині практично завершили. Вже з понеділка відкриємо повноцінний рух оновленою дорогою. Тож кожен водій невдовзі зможе оцінити різницю – як було, і як стало», – наголосив Віталій Кличко і додав, що на об’єкті фахівці закінчують ремонт тротуарів.

Цього року в столиці зробили акцент на ремонті вулиць із покриттям із гранітної бруківки, які не оновлювали десятиліттями. Так, влітку закінчили роботи на Володимирському узвозі. Загалом там оновили близько 6,3 тис. кв. м покриття. А також виконали поточний ремонт найбільш пошкоджених ділянок покриття на вулиці Шовковичній. Днями київські дорожники розпочнуть перекладати бруківку і на вулиці Грушевського.

Раніше ми писали, що у Києві безкоштовно стерилізуватимуть домашніх тварин.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: