США ввели санкції проти доньок путіна

13:51  |  07.04.2022
Катерина Тихонова - дочка путіна

Сполучені Штати Америки ввели санкції проти доньок путіна — Катерини Тихонової та Марії Воронцової.

Джерело: Міністерство фінансів США

Повідомляється, що під санкції потрапила і сім’я Сергія Лаврова, який є міністром закордонних справ росії та українофобом.

«Катерина Володимирівна Тихонова та Марія Володимирівна Воронцова – дочки президента росії путіна. Тихонова – технічний керівник, чия робота підтримує Уряд РФ та оборонну промисловість. Воронцова керує фінансованими державою програмами, які отримали від Кремля мільярди доларів на дослідження в галузі генетики та перебувають під особистим контролем путіна. Тихонову й Воронцову внесено до списку відповідно до наказу №14024 за те, що вони є повнолітніми дітьми путіна – особи, майно та майнові інтереси якої заблоковані відповідно до наказу №14024», — пушуть у відомстві.

Зазначимо, що президент російської федерації не говорить при своїх дітей публічно, прагнучи захистити своє особисте життя, а останнє фото з доньками путіна було в 2002 році. Водночас, Тихонову й Воронцову неодноразово помічали у присутності путіна.

Воронцова Марія - дочка путіна

Воронцова Марія — дочка путіна

За інформацією ЗМІ, у 2015 році фонд Катерини, молодшої доньки путіна, збагатився на 452 млн рублів. Воронцова Марія, після одруження отримала прізвище Фаассен, є російським педіатром та ендокринологом.

Як повідомляє агентство Блумберг, запровадження санкцій проти дочок Путіна — це багато в чому символічний крок, оскільки невідомо, чи є у них серйозні активи за межами Росії, однак він має на меті привернути увагу президента.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: