СБУ заблокувала діяльність столичної компанії, яка входила до структури «Газпром нєфті»

18:20  |  12.08.2022
сбу

Служба безпеки заблокувала роботу однієї з київських компаній, яка займалась оптовим продажом російських нафтопродуктів на сотні млн грн.

Джерело: СБУ

Підприємство входило до структури кремлівського монополіста «Газпром нєфть», власники якого належать до найближчого оточення вищого військово-політичного керівництва країни-агресора.

Встановлено, що представники української «філії» перераховували частину прибутків до федерального бюджету росії, з якого країна-агресор брала кошти для підготовки та здійснення повномасштабного вторгнення на територію нашої держави.

За даними слідства, керівники столичного підприємства налагодили збут у промислових масштабах російських паливно-мастильних матеріалів, які застосовують для техобслуговування транспортних агрегатів.

Готову продукцію отримували від своїх «бізнес-партнерів» з рф і зберігали на власних великогабаритних складах.

Відповідні логістичні бази також використовували для реалізації товару, насамперед, афілійованим фірмам та клієнтам з тіньового ринку.

Під час обшуків за місцями складування нафтопродуктів, співробітники СБУ виявили понад 27 тонн російських мастил, які знаходились у ємностях з маркуванням російської корпорації. Вартість вилученої продукції становить майже 10 млн грн.

За матеріалами Служби безпеки, весь конфіскований товар буде передано на потреби ЗСУ.

Раніше ми писали, що в Шевченківському районі на жінку впало дерево

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: