Рятувальники завершили розбір аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі, що постраждала через ворожу атаку

17:21  |  09.05.2023
Рятувальники завершили розбір аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі, що постраждала через ворожу атаку

Фото: kyivcity.gov.ua

9 травня рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» продовжили й завершили роботи з розбору аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі Києва, у яку 8 травня влучили уламки збитого ворожого безпілотника.

Джерело: Департамент муніципальної безпеки КМДА

Зокрема, за допомогою бронтоліфта, наданого Головним управлінням ДСНС України в місті Києві, рятувальники демонтували зовнішні пошкоджені панелі вентильованого фасаду на висоті 10-12 поверхів для подальшого їх відновлення.

До робіт від КАРС «Київська служба порятунку» було залучено 5 рятувальників та 1 одиницю техніки. Розпочали роботи об 11:00 і тривали вони понад три години.

8 травня рятувальники розпочали роботи з розбору аварійних конструкцій пошкодженого будинку, зокрема, у внутрішній його частині.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: