Рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» закриють із 9 грудня для термінового проведення ремонту перегінного тунелю

12:00  |  08.12.2023
Рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» закриють із 9 грудня для термінового проведення ремонту перегінного тунелю

У зв’язку з необхідністю термінового проведення ремонту на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська».

Джерело: КМДА

Рух поїздів на відрізку між «Либідською» та «Деміївською» доведеться повністю зупинити до завершення робіт. Таке рішення прийняте сьогодні Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Як інформує КП «Київський метрополітен», станції метро «Деміївська», «Голосіївська», «Васильківська», «Виставковий центр», «Іподром», «Теремки» продовжать цілодобову роботу в режимі укриття.

Для забезпечення перевезень пасажирів буде передбачено дублюючі маршрути наземним транспортом від станції метро «Теремки» до станції метро «Либідська».

У Київському метрополітені наголосили, що питання безпеки пасажирських перевезень є пріоритетом. На жаль, зупинка руху поїздів на цій ділянці лінії метро – вимушений крок для уникнення надалі позаштатної ситуації під час інтенсивного руху поїздів.

За попередніми розрахунками, відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців і проводитимуться на поверхні землі.

За цей час фахівці планують провести необхідні обстеження, дослідження та інженерні вишукування, з визначенням причин виникнення надзвичайної ситуації й виконати невідкладні заходи зі стабілізації конструкцій та відповідні відновлювальні роботи.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: