Розбещував малолітніх дівчат: у Києві дитячого тренера засуджено до 12 років позбавлення волі

12:19  |  26.04.2024
Розбещував малолітніх дівчат: у Києві дитячого тренера засуджено до 12 років позбавлення волі

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Злочинець упродовж декількох місяців схиляв потерпілих до вживання алкоголю й наркотичних засобів, після чого показував їм фото та відео порнографічного змісту, а також підбурював їх до створення власних зображень та порновідео.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Злочин викрили слідчі спільно зі співробітниками ювенальної поліції Подільського управління поліції у 2020 році.

Правоохоронці встановили, що у 2019 році двоє малолітніх киянок, яким на той час було 12 та 13 років, на вулиці познайомились із 50-річним місцевим мешканцем, який одразу запросив їх до себе до дому.

В оселі фігуранта дівчата вживали запропоновані ним алкоголь та наркотичні речовини, після чого порушник вів з ними відверті розмови на сексуальні теми та показував фото та відео порнографічного змісту.

Надалі він підбурював малолітніх до створення власних зображень та порновідео, за які платив гроші. Такі зустрічі тривали близько чотирьох місяців.

Фігуранту було повідомлено про підозри за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх), ч. 5 ст. 301 (Виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування він перебував під вартою.

Днями вироком Подільського районного суду затриманого було визнано винним у скоєних злочинах та призначено максимальний термін покарання – 12 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: