Розбещував малолітніх дітей та знімав порноконтент: в Києві судитимуть чоловіка (відео)

13:39  |  26.12.2022
Розбещував малолітніх дітей та знімав порноконтент: в Києві судитимуть чоловіка

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Уродженець Дніпропетровщини вчиняв щодо шести малолітніх сексуальне та домашнє насильство і створював дитячу порнографію. Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили та вилучили близько 15 ГБ порноконтенту за участю дітей. Фігуранту загрожує довічне позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

 Слідчі столичного главку поліції отримали оперативну інформацію про те, що уродженець Дніпропетровщини знімає дитячу порнографію.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження та за декілька місяців спільно із працівниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури викрили 28-річного зловмисника, який розбещував малолітніх та знімав із ними відео порнографічного характеру.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у період з 2017 по 2022 рік, фігурант розбещував, вчиняв сексуальне насильство та знімав відео із двома малолітніми дівчатками, 2014 років народження, доньками двох його співмешканок, із якими він проживав у різні періоди.

Також вчиняв домашнє насильство у відношенні трьох малолітніх синів та доньки однієї зі співмешканок: виганяв їх на вулицю без одягу, відбирав гроші, їжу та принижував. Найменшій постраждалій дитині нині всього 5 років, найстаршій — 15 років.

Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на території міста Кривий Ріг працівниками слідчого управління поліції Києва, кіберполіцейськими та спецпризначенцями поліції Дніпропетровщини.

Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили та вилучили близько 15 ГБ порноконтенту за участю двох малолітніх дітей, які він зберігав на флеш-носіях, мобільному телефоні та ноутбуці.

Слідчі столичного главку за процесуального погодження Київської міської прокуратури оголосили фігуранту про підозру у вчиненні низки злочинів, передбачених ч. 2 ст. 156 – розбещення малолітніх, ч. 4 та 5 ст. 301 — ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, ч. 1, 3 та 4 ст. 301-1 – одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження, ч. 4 та 6 ст. 153 – сексуальне насильство та ст. 126-1 — домашнє насильство Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт за вказаними фактами скеровано до суду для розгляду справи по суті, а затриманий нині під вартою. Максимальне покарання за вказані злочини відносно дітей – довічне позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: