Психотропи на 10 млн грн: у Києві викрили наркодилерів

11:36  |  18.09.2023
Психотропи на 10 млн грн: у Києві викрили наркодилерів

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час обшуків в автомобілі, за адресами проживання та в гаражі фігурантів правоохоронці вилучили понад 40 кілограмів солі Альфа-PVP. Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Правоохоронці викрили групу осіб, яка збувала наркотики у столиці. Зловмисниками виявились троє чоловіків 1988, 1991 та 2001 років народження.

Правоохоронці провели обшуки в автомобілі, за адресами проживання та в гаражі наркодиллерів. У результаті вилучено понад 40 кілограмів синтетичного наркотику, електронні ваги та пакети для фасування.

За висновком експертизи вилучена речовина – це наркотичний засіб солі Альфа-PVP. Загальна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 10 мільйонів гривень.

Фігурантів слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Двоє з них раніше судимі за розбій та зберігання наркотиків.

Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені за попередньою змовою групою осіб, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах. 

Суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, їм загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: