Проректора музичної академії у Києві спіймали на хабарі

11:30  |  03.11.2022
поліція

Київські слідчі повідомили про підозру проректору вишу та директору фірми за надання і отримання неправомірної вигоди.

Джерело: Поліція Києва

Посадовець, не заключивши договору про оренду приміщення державної установи, отримав від директора товариства 4 тисячі доларів США. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Наприкінці вересня цього року до проректора з адміністративно-господарської роботи музичної академії звернувся директор товариства, яке займається наданням послуг щодо розміщення реклами в засобах масової інформації, з приводу оренди приміщення концертної зали вказаної академії.

Після чого вони домовились про зустріч, на якій посадовець одразу пояснив, що орендувати приміщення концертної зали можливо лише у запропонований їм спосіб. А саме, надавши йому гроші у сумі 4 000 доларів США без оформлення договору оренди державного майна.

Окрім того орендодавцю повідомили, що попередньо потрібно буде надати аванс, який складатиме 50 відсотків від загальної суми. Тож згодом вони зустрілись і директор товариства передав гроші у сумі 2 000 доларів США в якості авансу, а через деякий час й іншу частину коштів.

Ділків затримали після передачі другого траншу грошей. Порушниками виявились мешканці Київської області, 1968 та 1972 років народження.

Раніше ми писали, що «Марш за Київ» пропонує переглянути розташування військового кладовища на Лисій Горі

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: