Повідомлено про підозру молодику, який на столичному Подолі вчинив бійку та тяжко травмував перехожого

18:51  |  28.05.2024
Повідомлено про підозру молодику, який на столичному Подолі вчинив бійку та тяжко травмував перехожого

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник вдарив ногою у голову незнайомцю, внаслідок чого останній впав на дорогу та отримав важкі травми голови. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

 До поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Подільського району постраждав чоловік внаслідок бійки. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Подільського управління поліції та лікарі.

Під час відпрацювання інформації, оперативники за декілька годин встановили особу, яка причетна до нанесення тілесних ушкоджень — ним є раніше не судимий уродженець міста Києва, 2004 року народження.

Як виявилось, зловмисник разом зі знайомим розпивали спиртні напої. Надалі між підозрюваним та перехожим завʼязався словесний конфлікт, у ході якого зловмисник вдарив ногою у голову незнайомцю.

Від удару чоловік впав на асфальтоване покриття та отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми із переломом потиличної кістки та забоєм головного мозку.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході невідкладного обшуку за його місцем мешкання слідчі вилучили речові докази – одяг, мобільний телефон.

Слідчі, за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: