Повідомлено про підозру чоловіку, який у Подільському районі при затриманні чинив опір поліцейським та пошкодив їх службову автівку

14:34  |  10.06.2024
Повідомлено про підозру чоловіку, який у Подільському районі при затриманні чинив опір поліцейським та пошкодив їх службову автівку

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник приїхав до готелю із наміром заселитись, однак співробітники закладу йому відмовили, зважаючи на неадекватну поведінку останнього. Тоді порушник почав поводитись агресивно та під час затримання вдарив співробітника поліції.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Повідомлення про конфлікт працівників готелю в із відвідувачем надійшло днями до Подільського управління поліції. 40-річний місцевий мешканець, бувши постійним клієнтом закладу, приїхав із наміром заселитись, однак адміністрація готелю йому відмовила, через те що останній вже неодноразово порушував правила, сварився з громадянами та поводився неадекватно.

Почувши відмову, чоловік почав лаятись на вулиці, а коли на виклик приїхали співробітники поліції — пошкодив капот службової автівки та вчинив бійку із правоохоронцем.

Слідчі затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та, за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України – насильство щодо працівника правоохоронного органу. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: