Посадовця “Київзеленбуду” підозрюють в розкраданні коштів, виділених на ремонт скверу

15:00  |  26.09.2022
сквер

Солом’янська окружна прокуратура міста Києва повідомила про підозру начальнику управління КО «Київзеленбуд» за фактом розтрати бюджетних коштів, виділених на проведення капітального ремонту сквер.

Джерело: Київська міська прокуратура

За даними слідства, в грудні 2021 року між КО «Київзеленбуд» та підрядником укладено договір щодо проведення капітального ремонту скверу, який розташований у Солом’янському районі столиці.

Разом із тим, не виконавши роботи у повному обсязі, підрядник вніс неправдиві відомості до актів виконаних робіт щодо їх обсягів та вартості матеріалів, які використовувалися при роботі. У свою чергу, начальник управління, знаючи про відсутність проведення будівельних робіт у повному обсязі, а також про невідповідність вартості матеріалів, виробів та конструкцій, підписав вказані акти.

Згідно висновку судово-економічної експертизи, столичному бюджету завдано збитків на суму понад 700 тисяч гривень. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу, щодо інших учасників слідство триває.

Раніше ми писали, що кияни вимагають звільнити все керівництво “Київпастрансу”

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: