Пограбував жінку під час прогулянки: у Києві затримали зловмисника

11:42  |  03.10.2023
Пограбував жінку під час прогулянки: у Києві затримали зловмисника

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Порушник вихопив у потерплої з рук сумку та зірвав з шиї два золоті ланцюжки. Поліцейські затримали підозрюваного на території Центрального залізничного вокзалу. За скоєне зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва надійшла заява від місцевої мешканки про те, що її пограбував новий знайомий. Жінка розповіла, що познайомилась на Гідропарку з чоловіком і погодилась, аби він провів її додому.

По дорозі він штовхнув її, вихопив сумку, в якій знаходився мобільний телефон, зірвав з шиї два золоті ланцюжки та втік.

Слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції задокументувала злочин і правоохоронці розпочали пошук підозрюваного.

Оперативні працівники відділення поліції № 2 територіального підрозділу провели низку розшукових заходів, вивчили записи з камер відеоспостереження та швидко встановили місцеперебування зловмисника.

Відтак, впродовж декількох годин правоохоронці затримали чоловіка у приміщенні Центрального залізничного вокзалу. Порушник саме збирався потягом втекти за межі міста.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили та вилучили у затриманого речові докази – телефон та прикраси, які належать потерплій.

Порушником виявився уродженець Тернопільщини, 1978 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, грабіж та розбій.

На момент затримання підозрюваний знаходився у розшуку за вчинення майнового злочину на території іншої області.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом Солом’янської окружної прокуратури м. Києва, повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

Віршується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: