Погода в столиці на вихідні

08:00  |  02.07.2022
літо

Перші дні липня у столиці та загалом на всій території України будуть спекотними та без опадів. Водночас вночі кияни зможуть насолодитися легкою прохолодою.

Джерело: Мій Київ з посиланням на Укргідрометцентр

У ніч на друге липня у столиці опадів не передбачається, температура вночі коливатиметься від +15°С до +17°С градусів тепла, вітер південно-східний 5-10 метрів за секунду. Вдень стовпчик термометра коливатиметься від +29°С до +31°С градусів тепла, вітер південно-східний 5-10 метрів за секунду. Невелика хмарність.

 Погода у Києві, 2 липня

Погода у Києві

У ніч на третє липня погода у Києві залишиться без змін, не враховуючи напрям вітру. Температура вночі коливатиметься від +15°С до +17°С градусів тепла, вітер південний 5-10 метрів за секунду. Вдень стовпчик термометра коливатиметься від +29°С до +31°С градусів тепла, вітер південний 5-10 метрів за секунду. Мінлива хмарність.

Зазначимо, що в київських парках і скверах встановлено перші рамки-розпилювачі. В Дарницькому районі в парку «Позняки» встановили конструкції у вигляді птахів.

Перші конструкції з’явилися в парках «Відрадний», «Деснянський», «Молодіжний», «Перемога», у спортивно-оздоровчому парку на вул. Шумського, сквері на вул. Мартиросяна, а також на вул. Хрещатик. Сьогодні монтують таку рамку в Голосіївському парку імені Максима Рильського.

У найближчий час рамки будуть встановлені в парках «Куренівський», «Інтернаціональний», «Орлятко», «Аврора», ще одна – в парку «Перемога», в парку Слави, у сквері на перетині просп. Оболонський та вул. Маршала Тимошенка, сквері на площі Щекавицька та у сквері ім. Кошиця.

Раніше ми писали, що українські водійські права визнаватимуть в ЄС

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки: ,

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: