Побив, зґвалтував дружину та погрожував поліцейським гранатою: на Київщині чоловіку повідомили про підозру

14:40  |  12.03.2024
Побив, зґвалтував дружину та погрожував поліцейським гранатою: на Київщині чоловіку повідомили про підозру

Фото: kv.npu.gov.ua

37-річна жінка повідомила в поліцію про те, що її чоловік силоміць утримував у власному будинку, наніс тілесні ушкодження та зґвалтував. Жінці вдалось вирватись з рук кривдника, проте він зачинився у будинку з двома дітьми.

Джерело: Поліція Київщини

Подія сталася 10 березня в одному із сіл Броварського району.

Під час встановлення всіх обставин інциденту слідчі з’ясували, що пара перебуває на етапі розлучення. У ході з’ясування відносин між ними виникла сварка, тож підозрюваний силою заштовхав жінку у підвальне приміщення та зґвалтував.

Потерпілій вдалось від нього втекти, а кривдник зачинився у будинку разом із дітьми та нікого не впускав. Крім того, він погрожував підірвати поліцейських гранатою. 

Спецпризначенці КОРД затримали 41-річного уродженця Житомирщини. У ході невідкладного обшуку правоохоронці вилучили у нього гранату «Ф-1» із запалом до неї.

На щастя, із дітьми все добре. Наразі вони перебувають у безпеці.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру за фактом зґвалтування (ч. 2 ст. 152 Кримінального кодексу України), незаконного зберігання бойових припасів (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України), незаконного позбавлення волі (ч. 1 ст. 146 Кримінального кодексу України) та погрози працівнику правоохоронного органу (ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України).

Відтепер за скоєне йому загрожує до 10 років за ґратами.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: